GÜL YAPMAYI ÖGRENMEK ISTER MISINIZ?


Merhabalar sevgili arkadaslarim, dostlarim... 

Cesitli konseptlerdeki pastalarin dekorasyonunda kullanilmak üzere seker hamurundan cicek hazirlama  konusunda, bugüne kadar yaptigim calismalarim ve denemelerimle epey bir yol aldigima inaniyorum. 


Hobby olarak basladigim bu ugrasimin inceliklerini, püf noktalarini ve detaylarini,   uzun zamandir bircok arkadasimdan gelen israrli talepler üzerine, isteyen herkesle paylasmaya karar verdim. Bu kararimi, 25 Temmuz`da baslayacak olan 6 haftalik Türkiye tatilimde, 2-3 günlük Workshop`larla uygulamak arzusundayim. 

Eger,  fotograflarimdaki gibi, "GÜL DEMETI nasil hazirlanir?", ögrenmek isterseniz, bana en gec 08.07.2011 tarihine kadar bir mail (big@rue.net) atin ki, egitim günümüzü belirleyip, detaylari paylasalim. Teklifim,  bu seferlik,  Istanbul (cevresi), Bursa (cevresi) ve Izmir (cevresi) icin gecerlidir.

güller

pembis

Sevgilerimle,

9 yorum:

  1. Yaşasınnnnnnnnnn istememmi canparem
    ablam inşallah zaman denk gelir:((
    Mail atıcam kocaman kocaman öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
  2. süper bir teklif hatta baştan cıkarıcı:) o tarihlerde sanırım cide de olucam
    sevgilerimle canım..

    YanıtlaSil
  3. Bu teklif sadece türkiye icinmi, Filiz hanim üzüldüm. Bende ögrenmek istiyorum. Burasi icinde ayarlarsaniz sevinirim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Canım Filizim, yorumunu az önce ağzım kulaklarımda okudum inan :) O kadar mutlu ettin ki beni. Eğer getirme imkanın olursa çok sevinirim. Benim doğumgünümde başlayacak olan tatilin umarım çok güzel geçer:) Workshop'a katılmayı, ne kadar çok istiyorum anlatamam. İnşallah bir aksilik çıkmaz o tarihlerde.
    Çok öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
  5. Filizciğim,
    Ben de çok isterdim ama o tarihlerde tatilde olacağım.
    İnşallah daha sonraki zamanlarda kısmet olur.
    Pastanın içi de dışı gibi muhteşem ve leziz. Tarifini bir çırpıda okudum.
    Ellerine, emeklerine sağlık.
    Çok sevgiler,

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,
    Ben sizi damak tadinda tanidim, bende Almanyada Kölne yakin yerde oturuyorum,öncelikle cok sevindim böyle güzelliklerin burdada yapilmasina cünkü bende cok ögrenmek istiyorum,eger burasi icinde bir aktivite yaparsaniz cok sevinirim.
    Sevgiler,
    Esengül

    YanıtlaSil
  7. Çok güzeller..emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Canım,
    ne güzel bir şey yapmaya karar vermişsin. Çok başarılı olacağına eminim. İlerdeki yıllarda inşallah Ankara'yı da kapsar. Hem de tanışmış oluruz.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  9. merhaba gercektende cok güzel bir paylasim yapiyorsunuz, keske mümkün olsada almanyada da yapilsa bende cok isterdim katilmayi

    YanıtlaSil

Nazik yorumlariniza kalpten tesekkürlerimle..::))