ALLAH`IN EMRI ILE


Son yayinimdan bu yana, yogun ama tatli telaslarla gecen 10 günden sonra, basligimdan da anladiginiz gibi hayirli bir haberle yine aranizdayim. 

Dün, "Allah`in emri, Peygamber Efendimiz (S.A.V.)`in kavli ile"  kizimin sözü kesildi. 

Rabbim, hepimizin evlatlarina hayirli kismetler nasip etsin, mutluluklarini bir ömür boyu daim etsin insallah. Arkadaslarim, ne zor, ne hos ve ne heyecan verici bir duygu imis kayinvalide olmak. Kendimi bir degisik hissediyorum dünden beri..:)) Cook yorgun ama mutluyum... 

Bugün sizlerle, ayrica, büyük bir zevkle calistigim koacamaannn GÜLLÜ SÖZ PASTASI`ni  da paylasmak istedim. Detayli anlatimimi en yakin zamanda yapacagim.

Söz Pastasi ve yüzügü


 Söz Pastamizin GÜL`ü, güzel kizimin, güzel ellerinde...:)
(Bu XXL Gül`üm nasil olmus...?)

Söz Pastasi

Böyle özel ve güzel günlerde, insan yaninda en yakinlarini, ailesinden birilerini daha cok ariyor dogal olarak...

Ama maalesef, benim ve bircok kardeslerim gibi, memleketinden uzaklarda yasayanlar bundan daima yoksun kaliyorlar... Sözümüzden iki gün önce,  bu yogun duygularla, kendimi ise verdigim bir anda kapim calindi... Gelen, elinde bir paket ile postaciydi... Kimseden de birsey beklemiyordum, merakla paketi acmaya basladim... Canim benimmmm.... Sevgili kardesim, can dostum Zehram (Eya`s Cookies), bana, kizim icin bu sahane Söz Kurabiyeleri`ni göndermisti... O an öyle duygulandim, öyle heyecanlandim ki anlatamam... Cünkü bu hic beklemedigim birseydi ve tamamiyle büyük bir sürprizdi... Iste o an, o buruk duygularim tamamiyle yok oldu ve blogum sayesinde edindigim dostluklarimin, dostlarimin, benim icin ve benim onlar icin ne kadar degerli oldugumuzu birkez daha anladim... Sagol, varol canim arkadasim... Kurabiyeler zarif görünümleri kadar, sahane bir lezzetteydiler... Ellerine, emeklerine saglik...

Ayrica, sevgili Isil (Isilca Tatlar) arkadasima, yine bu özel gün icin, ricam üzerine yolladigi, Macaron yapimi (daha sonraki yayinlarimda paylasacagim) ile ilgili degerli bilgileri icin sonsuz tesekkür ediyorum. 

Rabbim, sizlerle ve bu sanal ortamda edindigimizi tüm dostlarimizla, paylasimlarimizi daim etsin... Ne mutlu bizlere.... Sizleri, hepinizi cokkk seviyorum...

Söz Kurabiyeleri

Söz Kurabiyeleri

Sevgilerimle, birkac gün dinlenmek icin Allahaismarladik canim arkadaslarim...

48 yorum:

  1. Filiz ablacim ilk once hayirli olsun Allah mesut etsin.ne cabuk buyuyorlar degil mi ,insallah hep mutlu gunlerini yasar ve paylasiriz .dedigin gibi Burda herseyimiz yarim ,

    YanıtlaSil
  2. Allah mesut etsin, Allah tamamına erdirsin inşAllah.

    YanıtlaSil
  3. Filiz Hanım Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.Gerçekten çook tatlı telaşlar.Bir ömür boyu mutlu olsunlar inş.

    YanıtlaSil
  4. Hayirli ugurlu olsun,Allah tamamina erdirsin InsaAllah.Nasil duygular icinde oldugunu tahmin edebiliyorum,Filizcigim.Ayrica yaptigin o güzel harika gülü dakikalarca seyrettim ,seyrettim.
    Ellerine emegine saglik.Iyi geceler seni öpüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Allah hayırlı uğurlu etsin,tamamına erdirsin inşallah.Henüz blog dünyasında yeniyim.Umarım benim de böyle dostluklarım olur,çok güzel.

    YanıtlaSil
  6. Hayirli ugurlu olsun Filiz ablam. ALlah basa kadar mesut etsin. Pastan harika olmus he zamanki gibi, kurabiyelerde öyle. Ikinizinde ellerine saglik.

    YanıtlaSil
  7. filizciimm çok çoksevindim.. mutluluklar diliyorum sevgili kızına.. pastada muhteşem olmuş senin şekerhamuru çiçeklerine bayılıyorum zaten:)
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  8. Filiz'ciğim,
    Heyecanla bekliyordum bu iletini.
    Öncelikle Açelya ve sözlüsünü tebrik ederim. Allah mutluluklarını daim etsin.
    Birbirlerini hep sevsinler, güçlükler karşısında hep elele olsunlar.
    Seni de hem böyle güzel bir evlada sahip olduğun için hem de o şahane pastan için kutluyorum. Ne kadar zarif ve güzel bir pasta olmuş bu.
    Filizciğim belki fiziken çok uzaklardayız ama inan biz kocaman bir aileyiz. Sevinçlerimizi, mutluluklarımızı, gereğinde üzüntülerimizi de paylaşabildiğimiz. Dediğim gibi keşke yakın olabilseydim de bu telaşenin bir ucundan ben de tutabilseydim. Ama bak Zehra yetişmiş sana ve seni o duygularından uzaklaştırmış. Onu da kutlarım bu nazik düşüncesi için.
    Herhalde diğer detayları daha sonra paylaşacaksın değil mi? Çok merak ediyorum o hünerli ellerinden başka ne lezzetler çıktığını.
    Çok öpüyor ve sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  9. Tekrar gönülden tebrikler arkadasiiim...insallah nisan kurabiyelerini de yapariz...bu arada pasta muhtesem...sahane bir gül olmus Filizcigim...ama tek bir kalp ve beyaz cok ama cok kibar olmus,
    ellerine saglik, sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. filiz ablacim allah tamamina erdirsin insallah güzel kizin cooookkk mutlu ollsun senin pastalarin i cok begeniyorum cok zarifler ayni senin gibi ,yalniz bu pastay abayildim hele o pastanin katlari nasil düzgün ve güzel görünüyor hangi kremayi yapiyorsunuz acaba bende almanya postdam daa yasiyorum buralarda yalniziz iste ne kardes ne akraba kimse yok am aburalardada güzel dostluklar kurulabiliyor bu pastanin detaylarini yapilisini anlatabilirmisiniz bide o gülü nasil yapiyorsunuz seker hamuruylami burda nerelerden temin edebilirz birde bu seker hamurunu cok temiz nasil calisiyorsunuz üfff cok soru sordum ama ne yapim cevaplarsaniz memnun olurum ablacim elerine yüregine saglik sizi tanimasamda bir ablam gibi coook seviyorum sevgilerimle

    YanıtlaSil
  11. hayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin..yine harika seyler yapmışsın..

    YanıtlaSil
  12. Canim Allah mesut bahtiyat etsin issallah bir ömür boyu mutlu olurlar .
    Herkeze böyle güzel anlamli günü göstersin tanrim .Hayirli huzur dolu bir aksam diliyorum sevgiler canim .

    YanıtlaSil
  13. Allah tamamına erdirsin inşallah bir ömür mutlulukllar diliyorum..özel bir gün ve çok özel bir pasta olmuş ( hem zarif hem gösterişli ve çok şık)ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  14. Okurken tüylerim ürperdi resmen ablacım ya. Pastaya diyecek söz yok zaten maşallah harika ötesi olmuş!

    Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Hep mutlu ve huzurlu olsunlar..

    Hayırlı olsunnn:)

    YanıtlaSil
  15. filizcim Allah tamamına erdirsin inşallah canım ...güzel kızımız çok mutlu olsun bir ömür boyu...pasta mükemmel olmuş günün anlam ve önemini çok güzel yansıtmış eline gönlüne sağlık canım benim........en marifetli en güzel kayınvalideyi sevgi ile kucaklıyor ve öpüyoruuuuuum.

    YanıtlaSil
  16. çok çokkk mutlu olsunlar inşallah ablacım...pastan kadar güzel bir ömür geçirsinler....

    YanıtlaSil
  17. Sevgili Gülcan Deniz kardesim... Nazik yorumuna cok tesekkür ediyorum canim benim... Sana mail adresimi veriyorum, istersen oradan yazisip, tüm ögrenmek istedigin seyleri paylasalim... Ayrica yakin bir tarihte pastam ile ilgili detaylari verecegim ama sen yine de mail ile istersen ulasabilirsin... Sevgilerimle... (big@rue.net)

    YanıtlaSil
  18. Sevgili Filiz, Allah mesut etsin, kızın için herşeyin en iyisi olsun, ne mutlu ki allah bu günleri göstermiş, darısı hepimizin başına.Minik kuşlar büyüyor ve yuvadan uçmaya başlıyor.
    Ve tabii ki sen yine döktürmüşsün, süper zarif ve güzel bir pasta olmuş,genç sözlülerinde hayatları bu pasta gibi güzel ve tatlı geçsin.
    sevgilerle

    YanıtlaSil
  19. mutluluklar diliyorum. umarım herşey gönüllerince olur

    pasta ve xxl gül harika görünüyor. kurabiyeler çok çok şeker

    sevgiler

    YanıtlaSil
  20. Canım kutluyorum, Allah mesut etsin. Pasta harika yine. İnşallah çooook mutlu olurlar. Ne güzel gencecik bir kayınvalide oluyorsun :)

    YanıtlaSil
  21. Filizcim çok sevindim bende dıugulandım ne güzel bir mutluluk bu....tebrik ediyorum güzel kızını...mutlulukları daim olsun,sağlıkla huzurla hep elele...Rabbim hayırlı uğurlu etsin,sevgiler...
    Pastaya bayıldım,gül canlı gibi,ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  22. Canım,
    öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Allah mesut etsin. Ne güzel bir telaş yaşamışsın. Yaptığın pastaya vuruldum. Ellerine sağlık. Çok zarif ve şık. Zehra hanımın kurabiyelerine ve nezaketine de bayıldım.Onun da ellerine sağlık.
    Gencecik kayınvalideye Maaşallah diyorum.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  23. Öncelikle sevgili Acelya ve müstakbel esine mutlulular diliyorum.Sevgi dolu yillar onlarin olsun insallah...

    Sonrada seni tebrik ediyorum tabiki bu güzel pastan icin...
    ve hayirli olsun diyorum...Detaylari bekliyoruz...!
    Kimbilir ne kadar heyecan dolu saatler yasamissinizdir..
    Son toplantimizda bahsettmistin.Ve bende darisi bizim basimiza demistim..
    Ve hafta sonu seni epey düsündüm..Nasil oldu acaba.neler yasandi nasil yasandi(anlarsin degil mi?)vs vs..
    hatta bira ara pazar günü arayim dedim...Sonrada cekindim...
    Ileride arar detaylari konusuruz dedim.
    Pazar aksami(Herkesin dört gözle bekledigi ilk adim)bekledigim bir gelisme oldu...
    Yani cok yakinda bizdede bir tatli telas baslayacak...Haberi geldi...
    Cok mutluyum...

    YanıtlaSil
  24. merhaba filiz hanimcigim ben zeynep allah tamamini erdirsin insallah kizin gelin oldunun da gorursuz insallah ve cok mutlu olsunlar insallah bu arada pastalari goruntuleri harika her zamanki gibi supersin soylenecek bir sey bulamiyorum suuupppeerrrsssiiin belcikadan selam

    YanıtlaSil
  25. Wooowww, cat de elegant este tortul!!!! Felicitari! O zi minunata!

    YanıtlaSil
  26. svgili filiz ablacigim ne mutlu sana kizin cok sansli bir insan senin gibi yüregi zarif bir annesi var simdi kiskandim kizinizi ,pastaya bayildim cok zarif ve sik olmus hele o dilime bittim nasil güzel duruyor alip bir dilim tadina bakasim geldi ya o güle ne demeli lütfen sonbaharda seni berline bekliyoruz su muhtesem gülleri bizede ögretin pastanin detaylarini sabirsizlikla bekliyorum ablacigim burdan kizini ve damadini tebrik ederim insalllah cok mutlu olurlar artik nisan pastasini ve dügün pastasinida bekliyorum Allah tamamina erdirsin sevgilerimle

    YanıtlaSil
  27. filizciğim bir pasta bu kadar sade ve bu kadar şık olabilir, harika olmuş ellerin dert görmesin. Gül tam koklanacak gerçeklikte olmuş.kuzucuğuna da allah tamamına erdirsin diyorum. Herşeyin en iyisi onun olsun.

    YanıtlaSil
  28. Canparem ablam nasıl sevindim anla
    tamam RABBİM hayırlısıyla tamamına
    erdirsin.Tüm yaşamları bu muhteşem
    pasta gibi beyaz ve temiz bir o kadarda tatlı olsun.MUhteşem bir pasta ellerine sağlık.Zehra'cığım ve Işıl'cığımında yüreklerine sağlık.Kocaman öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
  29. maşallah filizcimmm,demek kayınvalide oldun.hayırlı uğurlu olsun.mutluluklar dilerim.pasta şahaneeeeeeeee olmuşş.ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  30. Sevgili Filiz Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah tamamına erdirsin. herşey çok güzel görünüyor aslına bakarsan hepsi boş önemli olan sağlık içinde huzurlu bir yuvaları olsun yeter.. Böyle durumları iyi bilirim benim kızımın nişanında ve düğününde halaları ev hanımı olmalarına rağmen hiç yanımda olmadılar senin gibi uzakta olsalar bir derece derdim böylesi daha çok koyuyor insana.. çalışmama rağmen herşeyle birebir ilgilenip uğraştım sadece Ankara da olan bir ablam elinden geldiğince yardımcı oldu ama çok değerli komşularım kimseyi aratmadılar A dan Z ye her şeyime koştular..kocaman sevgiler..

    YanıtlaSil
  31. hayırlı olsun canım.ALLAH ömür boyu mutlu mesut etsin güzel kızını.pasta herzamanki gibi harika .ellerine sağlık.öpüyorum.

    YanıtlaSil
  32. hayırlı olsun :)bir ömür boyu mutlu olsunlar..

    pasta ise tek kelime ile harika :)

    YanıtlaSil
  33. ablacımmm Allah'ım hayırlısi ile tamamına erdirsin...
    çok duygulandım okurkenn..
    ne kadar güzel mutluluklar, ne kadar güzel anlar...
    Rabbim pişmanlıklar göstermesin, her daim mutlu etsin..

    YanıtlaSil
  34. Canım benimmmm...
    Öncelikle mutluluklar diliyorum sevgili kızına ,Rabbim ömür boyu mesut bahtiyar etsin.

    Sihirli parmaklarına sağlık.
    Dökülmüş yine ne varsa,

    Kocaman öpüyorum.


    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  35. Allah tamamına erdirsin canım,ne güzel bir haber bu,hepinizi kutluyorum..
    Gülün de,pastan da harika görünüyorlar.
    buraya jelatinli pastaları tekrardan okumaya gelmiştim bu güzel haberle karşılaştım....
    sevgiler tatlım....

    YanıtlaSil
  36. canim ablam
    hayirli ugurlu olsun rabbim tamamini nasip eylesin gönlüyün diledigi sekilde kizini gelin edersin insallah yeni ciftlere mutluluklar dilerim .....

    Ablam gülüne bayildim süpersin ya her seferinde söylüyorum ama yine söyliycem muhtesemsinnnn

    bugün aradim seni 3 kere telefonun mesgüldü simdi ise gidicem dönüsde ararim yine kocamannnnnn öptümm

    ayrica zehranin jesti ve süprizide harika ya................

    YanıtlaSil
  37. Oy Oy Oy ben bu haberi nasil kacirmisim o gün Köln'de.Nisanlanacak kizlariniz varsa pastar benden dedigini duymustum ama bunu kacirmisim.

    Hayirli ugurlu olsun Filizcim. Kizina ve damadina ömür boyu mutluluklar diliyorum.

    Pastana yazacak kelime bulamiyorum muhtesemmm bir pasta olmus.

    Zehraninda ellerine saglik cok cici kurabiyeler yapmis.

    Hersey gönlünüzce olsun sevgiler Sükran

    YanıtlaSil
  38. Sevgili Filiz,
    Sözünüz Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin.
    Pastan her zaman ki gibi şahane olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  39. Tebrikler Rabbim tamamına erdirsin.ayrıca bu nasıl güzel bir el emegi göz nuru bir pastadir.çok güzel yaa.ellerinize saglik.paylaşımlarınız çok güzel.bende beklerim bloğuma:)))

    YanıtlaSil
  40. sevgili ablacigim allah tamamini erdirsin
    bunlar tatli telaslar benim de kiz kardesim sözlendi inan senin gibi bizde telas icindeyiz
    pasta muhtesem olmus hele güle ne deyimm insan onu yemeye kiyamaz
    bende istiyorummmm :)))))
    sevgilerimle
    leyla

    YanıtlaSil
  41. Merhaba Filiz abla,
    Allah tamamina erdirsin insallah...
    Pastan yine her zamanki gibi harika... Eline saglik... Kurabiyelerde anlkasmali gibi pastaya cok uymus :)

    YanıtlaSil
  42. Sevgili filiz hanim. Sahane bir pasta olmus. Özellikle ici kat kat harika görünüyor.Gül muhtesem zaten.Kizinizin sözüde hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin.Tarifide sabirsizlikla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  43. Canım Allah tamamına erdirsin. Dilerim hep mutlu olur güzel kızın:)
    pasta tek kelimeyle harika, gülde öyle ve sen kalıpsızda harika güller (çiçekler )yapıyorsun biliyorsun, kalıplada tabii ama kalıpta güzelmiş yani :))
    sevgiyle öpüyorummm

    YanıtlaSil
  44. O gül nasıl gerçek nasıl doğal duruyor. Tek kelime ile harika olmuş,daha ne denilebilir ki? Yeni attığı adımda çok mutlu olsun kızınız...

    YanıtlaSil
  45. Filzicim Dün gece Kendi kızımı evlendirip evden ayrılacağı zamanlar geldi aklıma . Uykum kaçtı. Hem mürvetlerini görmek çok gÜzel hemde bir o kadar duygusal. Allah tamamına erdirsin canım. Haklarında her şey hayırlı olsun inşallah.

    YanıtlaSil
  46. Filiz cim tebrikler.Cok sevindim okuyunca.Allah tamamina erdirsin canim.2 haftadan beri bilgisayarim bozuktu.Giremiyordum nete:(Bu arada neler olmus neler.
    Canim pastan harika olmus.tabi kizin söz konusu olunca daha bir güzel olmus sanki:)
    Gülde bizim bahcedekilerle ayni sanki tebrikler.Sen bu isi kaptin bence:)
    Canim öpüyorum cok.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  47. slm guzel ziyaretiniz icicn cok tesekkurler ellerinize saglik yaspastalarinizin hepsi birbirinden guzel ...Yiyenlere de afiyetler olsun.....

    YanıtlaSil
  48. off ya:((( cok üzüldüm ya.heveslenmistim bi an.Hayirlisi olsun. banada ögretirsen cok sevinirim.

    Sana iyi tatiller canim.

    YanıtlaSil

Nazik yorumlariniza kalpten tesekkürlerimle..::))