Limonlu - Frambuazli Pasta

Dün esimin dogumgünüydü. Hafta ortasi oldugu icin aile icinde kücük bir kutlama yaptik. Tabii, bu kutlama, benim denemelerim icin de güzel bir firsatti... Cok fazla ugras gerektirmeyen bir pasta yapmaliydim... Vakit dardi. Bu yüzden fotograflarda da gördügünüz gibi pastanin dekoruna fazla zaman ayiramadim. Ama tadi güzel olmaliydi, cünkü esim pek pastaci degil, sadece hafif ve mayhos tatlari seven biri icin, bu pasta iyi olur diye düsündüm. Ve bir süre önce Cafe Fernando`da gördügüm (Detayli tarifin icin cok tesekkür ediyorum arkadasim). Limonlu ve Frambuazlı Doğumgünü Pastası ni yapmaya karar verdim.
Ben sadece seklini farkli yaptim. Geri kalan herseyi aynen uyguladim. Sonuc: Harika bir lezzet ve ilk defa iki dilim üstüste pasta yiyen bir es... Iyi ki dogdum birtanem. Dogum günün kutlu olsun.

2 yorum:

  1. Selam canım güzel yorumun için teşekkürler.Eşinizin doğum gününü kutluyorum ve birlikte nice uzun seneler geçirmeniz dilgiyle.Sevgiler arkadasım.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Münster,
    Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramın bereketli olsun!
    BERLINDEN SEVGILERLE

    YanıtlaSil

Nazik yorumlariniza kalpten tesekkürlerimle..::))