Meyveli Milföyler

Sevgili izleyenlerim, sevgili dostlarim... Alti haftalik yaz tatilimize Allahin izniyle yarin sabah basliyoruz ve 4 hafta Marmaris (Selimiye köyü), 2 hafta da Istanbul Sile`deki yazligimizda memleketimiz ve ailemizle olan hasretimizi gidermeye calisacagiz... Eger imkan bulabilirsem gittigim yerlerden de sizlere, en azindan cektigim fotograflarla ulasma arzusundayim. Ve kismetse 16 Agustos`ta yine blogumun basinda olacagim.

Allahaismarladik derken "tatli yiyelim, tatli hatirlanalim" bahabinda Meyvali-jöleli Milföy dilimlerimi sizlerle paylasmak istedim. Dünden kalan pisirilmis milföy hamurlarimi meyve cesitleriyle süsledikten sonra üzerine tanesiz kayisi recelim, bir tatli kasigi nisasta ve bir cay bardagi suyla hazirlanmis oldugum jöleyi döktüm. Yaninda vanilyali dondurmayla enfes bir lezzet oldu....

Simdilik buraya kadar diyor ve beni izleyen, izlemeyen tüm blogcu arkadaslarimi cani gönülden kucakliyor, sevgilerimi yolluyorum.

Kalin Saglicakla....

7 yorum:

  1. iyi tatiller canım.dilerim çok hoş gönlünüze göre tüm sevdiklerinizle birlikte güzel bir tatil geçirirsiniz.tekrar görüşmek üzere sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. harika bunlar ellerine sağlık arkadaşım
    çok güzel bir tatil geçirmeni diliyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Sevgili arkadaslarim, su an Marmaris Selimiye köyündeyim... Ve yorumlarima baktigimda nazik sözlerinizle karsilastim... Herbirinize ayri ayri tesekkür ediyorum.
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  4. sevdiklerinle birlikte güzel bir tatil geçiriyor olman dileğiyle...
    iyi tatiller, sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. İstanbula gidince otelin kahvaltı menüsünde çok beyenerek yediğimde böyle birşeydi hatta eşime dedimki git bunun ismini öğren çok severek yemiştim harika görüntü ve lzzetide süperdir..
    İyi tatiller ve sevgiler

    YanıtlaSil
  6. MErhaba bloğun çok hoş. İzlemeye aldım hemen. Özellikle bu son 2 miföylü tarif favorim oldu. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. arkadaşım nerelerdesin hiç görünmüyon özledik seni

    YanıtlaSil

Nazik yorumlariniza kalpten tesekkürlerimle..::))