2013 Haziran Istanbul Çiçek Modelleme Eğitimleri

Nihayet yogun kosusturmacalardan bir firsat bulup, Mayis ayi  Cicek modelleme egitimlerim (kismetse) icin bir program yapabildim.... Ilgilenen arkadaslarimin dikkatine...:)


ISTANBUL-Asya Yakasi (Göztepe civari) 01-02 Haziran 2013 Cumartesi-Pazar     
Gül-Manolya-Gelincik-Anemon cicekleri egitimleri.




ISTANBUL - Asya yakasi (Göztepe civari);14-15 Mayis 2013 Sali-CarsambaBu egitim, daha önce cicek egitimi almis arkadaslarim icin olup, Cennet Kusu Cicegi ve Özel Bacara Gül calisilacaktir.


ANTALYA / 17-18 Mayis 2013 Cuma-Cumartesi; Gül-Lale-Gelincik-Anemon cicegi...

Bu egitimin adresi henüz belli degildir... Basvurular yeterli sayiya ulastiginda, adres bilgilerini katilimci arkadaslarla paylasacagim. Sayet yeterli sayida talep olmazsa, üzülerek Antalya egitimlerini iptal edecegimi  belirtmek isterim... Beni anlayisla karsilayacaginiza inaniyorum.

Ayrica, 23-24-25-26-27 Temmuz 2013 tarihlerinde ISTANBUL/Sile`deki evimde egitimlerime devam edecegimi simdiden bildirmek isterim.... Bu egitimlerin konulari,  ilgilenen arkadaslarin talepleri dogrultusunda olacaktir. 

Kisitli bir zaman icin Türkiye`de olacagimdan, egitimlerime  belli sayida basvuruyu kabul edebilmekteyim. Bu yüzden ilgilenen arkadaslarimin en kisa zamanda mail yoluyla bana ulasmalarini rica ederim. 
Mail adresim; teacake@online.de

Sevgilerimle, hepinize güzel bir haftasonu diliyorum...
Filiz Bircan

5 yorum:

  1. ben bütün mahalleyi eve toplarım,
    vallahi arkadaşım,

    güzel haberlerini bekliyorum,
    rabbim kolaylıklar versin

    YanıtlaSil
  2. selamlar canım ablaaammm... telefonumu kaybettiğim için numaranıda kaybettim :( bana acilinden numaranı mail yada yorum olarak sayfama yazarmısın? hem özlemişim çook...hem o güzel sesini duyarım.. hemdeee bana gel diye seni iknaya çalışırım.. ;)
    ayrıca imkanım olsa bütüüün derslerine gelmeyi nasıl isterdim anlatamam. bence sen bir sanatçı,usta ve çok değerli bir hazinesin.. etrafında hep değerini anlayan güzel insanlar olsun inşaallah... gelebilen şanslı arkadaşlara şimdiden kolaylıklar ve geçirecekleri kaliteli ve güzel zaman için iyi eğlenceler diliyorum.. öpüyorum kocamannn... ve seni çoook seviyorum.. unutma emi :)

    YanıtlaSil
  3. Çok çok güzel bir haber keşke ben de o tarihlerde olabilseydim, bu güzellikler nasıl gerçekleşiyor, çok merak ediyordum. Katılabilecek olanlar gerçekten çok şanslılar. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Ablacım ben geldim.
    Antalyadaki seminere katılmak istiyorum inşAllah hadi hayırlısı:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel kardesim, sana mail attim... Bilgine...:)

      Sil

Nazik yorumlariniza kalpten tesekkürlerimle..::))